Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Mono blok cisim strüktürsı ekip sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin içinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine sargılanması ile esenlanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız mevsuk olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu tertibat sebebiyle kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın ve müstacel perese anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da rapor edilen bu posta bazı modellerde alışılagelen kapı koluna misal. 

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın merdivenine ehil çıkmak önemli bir avantajdır. şüphesiz bu avantajı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen güçlü binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Ancak şüphesiz bir yangın merdivenine sahip olmak sinein binanızın yeni olması ya da fazlaca ali olması gerekmemektedir.

Yangın Yangın çıkış kapısı istanbul Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya esaslı ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın yahut ivedi keyfiyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolay ve hariçya haklı açılmalıdır.

Report this wiki page